Gratistipset: Tävla med Catboy, Owlette och Gekko – superhjältar!

av | apr 25, 2022 | Gratistips

Tävla med Catboy, Owlette och Gekko på detta spännande månäventyr! De där nattliga skurkarna Luna Girl och Romeo vill att månkristallerna ska öka sina krafter – du måste stoppa dem! Klättra ombord på PJ Rovers och tävla över månen för att återvinna så många kristaller du kan.

Men se upp – det finns hinder för att utmana dig vid varje tur. Det här är din chans att bli en hjälte – precis som PJ Masks…

Gratis idag 25/4-2022

PJ Masks, vi är på väg! In i natten för att rädda dagen!

FUNKTIONER
• Välj din favoritkaraktär från PJ Masks
• Samla guldmånkristaller för att uppgradera din PJ Rover
• Pickup power celler för att aktivera Amulet power
• Kör över boostpads för extra fart
• Stanna på holo-plattformarna för extra kraftceller
• Se upp för Luna Girls moonfizzle-bollar och Romeos krympstråle
• Tävla med PJ Rovers över månens slätter när du utmanar skurkarna
• Flyg HQ-raketen över månen
• Tjäna belöningar och lås upp nya färdigheter och nivåer

PJ Masks™: Racing Heroes

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian