Gratistipset: Var gömmer den elaka häxan dina vänner – Alice Beyond Wonderland

av | apr 29, 2022 | Gratistips

Alice Beyond Wonderland bygger på den klassiska sagan och din uppgift är att pussla ihop olika ledtrådar, klara utmaningar för att ta reda på var den elaka häxan har gömt alla dina vänner.

Det är ett grafisk vackert spel som är gratis idag 29/4-2022

In Alice Beyond Wonderland you’ll need to find out where the evil queen banished your friends. Just like the original, you must piece together the clues and solve puzzles to discover the true secrets that lie beyond the vibrant Wonderland.

Alice Beyond Wonderland

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian