Gratis är gott: Fixa fetare ljud med eqMac

av | apr 2, 2022

eqMac är en så kallad equalizer, en ljudmixer för din Mac. Du kan ställa in ett lite annat ljud än det som är standard i din Mac, mer bas, mer mellanregister, högre ljud och så vidare. Programmet är dessutom gratis.

Du kan välja mellan en enklare uppsättning inställningar eller så vill du finlir och väljer mer avancerade inställningar. Poängen med en equalizer är att du kan ställas in olika ljudfrekvenser så som du vill att det ska låta. Nedan har du en video med en rejäl genomgång av det här med ljud.

 

Ladda ned eqMac

 

  • Fixed volume being stuck at certain values
  • Cmd + W Hide window now works when not using Dock mode

 

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian