Apptipset: Musens – en elegant designad musikspelare med stöd för Apple Music

av | apr 8, 2022 | Tips & Råd, Tipset: Appar & Program

Nu börjar det komma alternativa musikspelare med stöd för Apple Music – du kan få en musikspelare som ser ut som en gammal klassisk skivspelare (Vinyls) och så finns det musikspelare som har en lite annorlunda design än den officiella. Musens tillhör den senare kategorin med en tilltalande design.

Musens innehåller inga helt nya funktioner och det är ingen dramatisk skillnad mot den officiella appen men den är elegant, lite ljusare, öppnare med animeringar i bakgrunden och en del grafiska inslag som saknas i Apple Music.

Foldrar

Tyvärr lider Musens av samma problem som Vinyls – har du dina spellistor i kataloger/foldrar så visas foldrarna men de är tomma men i övrigt så är det som sagt en snygg, prydlig app som du köper i App Store för 45 kronor.

Musens

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: