Anonymous slår till mot företag som hanterar tullärenden för de stora ryska bolagen

av | apr 25, 2022 | Anonymous, Nätfrihet

Anonymous har kommit över en miljon epostmeddelanden från det ryska bolaget ALET / АЛЕТ som är tullmäklare bland annat för företag inom bränsle- och energiindustrin – Gazprom, Gazprom Neft och Bashneft.

ALET har arbetat med över 400 företag sedan 2011 och hanterat över 119 000 tulldeklarationer. Cirka 75 % av ALETs verksamhet kommer från oljeprodukter, 10 % från olja och 9 % från kolväteprodukter.

Alla meddelanden har nu laddats upp och publicerats på DDosSecrets.

DDosSecrets

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: