Gratistipset: Förvandla din värld till Jurrasic Park – Jurassic AR Magisk Kamera

av | mar 6, 2022 | Gratistips

Jurassic AR Magisk Kamera är en kameraapp där du kan lägga in dinosaurier i dina blder.

Gratis idag 6/2-2022

Ta dinosaurier till liv i Jurassic AR Magic Camera app.

Få virtuella dinosaurier till liv i din lokala park eller i ditt vardagsrum.

Dinos har återvänt till jorden, och de är roamingfria i din värld. Placera favorit Jurassic dinosaurer i ditt omgivande område, inklusive nya raser som är mer avundsjuka och skrämmande än någonsin! Ta en promenad med en T-Rex.

Öppna en portal till en förhistorisk värld och se gigantiska, realistiska dinosaurier till liv när de brular, leker och bor i din omgivning. Förundra sig på flygande pteranodoner eller den mäktiga tyrannosaurusen.

Förvandla din omgivning till Jurassic Park!

Jurassic AR Magisk Kamera

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian