Pokémon Legends: Arceus – ett annorlunda Pokémons-spel

av | feb 18, 2022 | Spel

Pokémon Legends: Arceus är det senaste spelet bland många som handlar om Pokémons men det här är ett mycket annorlunda spel – det är ett historiskt spel.

Pokémon Legends: Arceus blickar nämligen tillbaka och även om du startar i nutid så kastas du abrupt tillbaka i tiden. Faktura är att du ramlar rätt ned från himlen. Spelet har snabbt rusat uppåt på topplistorna och såldes i drygt sex miljoner exemplar på några veckor.

Recensioner

Spelet har fått goda recensioner, speciellt för de historiska inslagen och att spelat är tillbaka i dåtid, historiskt tid. För att inte avslöja för mycket så tänker jag inte berätta mer om spelet än att ditt uppdrag är att fånga Pokémons. Du ska fylla upp Pokédex – ungefär som vanligt men du rör dig i en gammal miljö och det finns en del ovanliga inslag och räkna inte med att alla du möter tar emot dig med helt öppna armar.

Bästa

Pokémon Legends: Arceus är att av de absolut bästa spelen i sin genré. Det håller sig inom ramen för vad Pokémon-spel ska vara, samtidigt som det som sagt tillför en hel del överraskningar. Grafiken och ljudinslagen är så bra som du kan förvänta dig i en Nintendo Switch. Spelet rullar på och flyter på bra. Nintendo brukar vara duktiga på att anpassa och optimera sina spel och det gäller öven Pokémon Legends: Arceus.

Spel: Pokémon Legends: Arceus
Utvecklar: Nintendo
Pris: 599 kronor
Betyg:

blank

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian