Pokémon GO: Här är Mackens raidguide för Registeel

av | feb 6, 2022 | Pokémon GO

Registeel är ny Legendary Raidboss i Pokémon GO. Så här fångar du den.

Registeel är, precis som namnet anger, en stål/steel Pokémon. Använd fire, fighting eller ground-typer – alltså Moltres, Entei, Machamp, Charizard och Groudon är bra val för en attack. Blaziken, Hariyama, Flareon och Breelom kan fungera som backup och B-lag.

Av outgrundlig anledning så väljer spelet ofta Gyarados men det bör inte du göra. Byt ut Gyarados mot någon av de övriga då Gyarados tål för lite.

Attacker

Registeel är en rätt orörlig Pokémon med ett ensidigt rörelsemönster, Den står ganska still och gör en singel-attack eller en dubbel-attack. Det är i princip allt och strategin är att kasta kort efter attacken, då ringen är på väg att minskas vilket gör att du ökar chansen till en Great eller en Excellent-träff.

  • 1292 CP är en 100% Registeel
  • 1615 CP är en 100% Registeel med rätt väder som just nu, i Sverige är helt fel för det ska vara snö. Räkna inte med att kunna fånga en väder boostad Registeel med andra ord lika lite som du lär ramla över en som förstärkt av vädret.

Pokémon

Pokemon Fast Move Charge Move
Charizard (Mega Y) Fire Spin Blast Burn
Reshiram Fire Fang Overheat
Chandelure Fire Spin Overheat
Charizard (Mega X) Fire Spin Blast Burn
Volcarona Fire Spin Overheat
Gengar (Mega) Shadow Claw Focus Blast
Darmanitan (Zen) Fire Fang Overheat
Moltres Fire Spin Overheat
Landorus (Therian) Mud Shot Earth Power
Houndoom (Mega) Fire Fang Flamethrower

 

Ut och jaga nu!

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: