Nu hittar du Replay 2022 i Apple Music

av | feb 15, 2022 | Musik, Nöje

Apple har nu rullat ut din egen högst personliga spellista – Replay 2022 i Apple Music.

Replay-listorna är sammanställningar över det du har lyssnat på mest under året.

Jag har lyssnat mest till Cody Johnson (country), Face Everett, Nickelback, Fatboy och Lustans Lakejer – listan uppdateras varje vecka och den bygger på det du lyssnat på fram till dess att en ny lista genereras, automatiskt.

Du hittar listan i Apple Music under Listen Now.

Du kan också gå till: replay.music.apple.com – logga in – så får du veta ännu lite mer om vad du lyssnar på just nu.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: