Komockan träffade just fläkten – eller nått

av | feb 17, 2022 | Om Macken

Komockan träffade just fläkten, eller nått annat. Hur som helst, några viktiga filer som styr och hanterar Magasin MACKEN skrevs sönder och blev korrupta vilket ledde till ett kritiskt fel. Efter återställning blev det sedan problem med publiceringstiderna. Därav lite röra.

Texterna, de som publicerats under dagen är nu återställda men kanske inte på riktigt rätt klockslag då de publicerades tidigare. De fick återställas via textdokument så innehållet är korrekt och detsamma men klockslagen är inte desamma som tidigare.

Nu är texterna på plats igen, Magasin MACKEN återställd – “We Have Normality!”

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian