Innan kvällen är över så har Magasin MACKEN publicerat över 40 000 texter

av | feb 28, 2022 | Om Macken

Det är bara fem texter kvar när det här skrivs innan Magasin MACKEN har publicerat 40 000 texter. Det är korta texter, notiser, långa texter, reportage och krönikor men det är 40 000 texter.

Det är en slags milstolpe – 40 000 texturer trots allt en väldig massa texter. Alla är inte bra men en del är det. Alla var inte korrekta och felfria när de publicerades men de de flesta var det. En del texter, nyheter publicerades långt efter andra hade publicerat samma uppgifter. Då och då har jag varit, om inte först så i alla fall tidig.

Här är det ni läser mest just nu:

Här är det ni läser med:

Den 28 februari 2022 passeras 40 000 texter.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: