Nyligen meddelade Niantic att ett forsknings och undersökningslab fått till uppgift att försöka ta reda på vad spelarna vill ändra i de nuvarande raiderna. Spelare bjöds in för att svara på frågor och parallellt med så skapades en snabbt växande tråd på Reddit där spelare berättade vad de skulle ändra på i raider om de fick chansen.

Tråden

Många av förslagen har varit på tapeten upprepade gånger och sedan länge så i flera fall är det Ingmar direkta nyheter.

Starta en raid direkt

Ni har samlats en grupp för en raid, alla är på plats, alla är redo men ni måste ändå stå där och vänta tills raiden startar efter det att klockan har börjat att rulla. En knapp som startar raiden direkt ligger högt upp bland önskemålen och funktionen finns faktiskt redan i ett annat spel, Wizards Unite (Harry Potter), också det skapat av Niantic men som nu läggs ned.

Hur många spelar finns i lobbyn

Finns det flera raider i din närhet, flera raider med väntande spelare så måste du klicka in dig. Önskemålet att kunna se antalet spelare i lobbyn redan i ”Nearby” är inte heller det ett nytt krav.

Korta ned starttiden för raider

Du sitter och väntar, och väntar och väntar på att en enstjärnig raid ska börja bara för att klara av den på en halvminut. Raider på lägre nivåer borde ha kortare kläckningstid än en timme.

Kommunikationslösning

Hur berättar du att du vill köra en riad, att du är intresserad av att vara med i raid? Det kan du inte – Pokémon GO saknar ett chatt eller någon form av kommunikationslösning.

Hålla reda på alla raidbossar

En lista, någonstans i spelet som visar vilka raidbossar som är aktuella finns också med bland önskemålen.

Ranking

Av alla önskemål som diskuteras så ligger en knapp för att kunna starta en raid direkt absolut i topp tillsammans med önskemålet att direkt kunna se hur många spelare som finns i lobbyn för att slippa att klicka sig runt. Skulle jag själv tvingas att välja så vill jag ha en knapp för att kunna starta en raid direkt. När alla spelare är på plats och är klara så finns det ingen anledning att behöva stå där och vänta tills klockan räknat ned.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x