Oddmar är viking och det är din uppgift att hjälpa honom framåt i banorna där du ska hoppa, ducka och hålla dig undan fiender, likaväl som utmana dem på duell och slåss. Oddmar är ett 2D plattformsspel med banor, likt många andra spel i samma genre.

Spel:ddmarDu ska alltså hoppa, springa, ducka, studsa och ta dig framåt i bana efter bana. Oddmar kan också slåss vilket är en liten extra tvist i spelet. Du har sammanlagt 24 olika banor som du ska klara av så spelet räcker ett tag och varje bana är lite svårare än den tidigare. Förutom det mesta klassisk hoppandet så ställs du även inför pussel som du måste läsa vilket gör att Oddmar har lite fler bottnar än många liknande spel.

Målet – klara av alla banor och visa sig värdig för Valhall.

Oddmar är ett snyggt, väldesignat spel med väl anpassade ljud. Det är också ett spel som funnits ute ett tag. Det har funnits i App Store som spel i ett par år men nu har Odet alltså landat på Apple Arcade, eller om du nu ska säga i, Apple Arcade.

Spel: Oddmar
Apple Arcade

 

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian