Logan Paul som slog igenom som YouTuber men som nu även är professionell boxare har gjort sig en förmögenhet på sina verksamheter och en del av pengarna lägger han på samlarobjekt, däribland Pokémonkort. Nyligen köpte Logan paul kort för drygt 34 miljoner kronor och blev blåst.

Logan Paul är en stor samlare av kort, speciellt Pokémonkort ich inför en av sina boxningsmatcher så bar han ett Charizard-kort som uppgavs vara värt 150 00 dollar.

Video

Logan Paul har lagt upp en video när kartongen med korten öppnas och en expert på samlarkort går igenom paketen och konstaterar att det är falska kort och en av paketen innehåller dessutom inte ens Pokémonkort utan GI Joe kort.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x