Apptipset: Samla alla din Homekit-prylar i en widget

av | dec 13, 2021 | Tips & Råd, Tipset: Appar & Program

Har du lampor, strömbrytare och andra saker samlade under Homekit, i Home-appen så kan du styra ditt hem med din iPhone, Mac eller iPad. Nu finns en widget för alla dina prylar vilket gör att du kan ha dina vanligaste funktioner direkt på hemskärmen.

Home widget for Homekit gör precis det – samlar alla dina saker i Hiomekit i en widget så att du snabbt kommer åt dem. Appen fungerar i din iPhone och i din iPad och du kan ansluta valfri pryl och även enbart en viss funktion om du ill det.

Du kan även välja utseende, färger bakgrund med mera och installerar du en funktion i din iPhone så kan den synkas över till din iPad, automatiskt, med den inbyggda funktionen.

Home widget for Homekit Kostar 0.49 i månaden som en prenumeration eller 9.99 dollar, engångskostnad.

Home widget for Homekit

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: