Efter problem med Magasin MACKENS gallerier så har jag beslutat att helt enkelt skrota den nuvarande lösningen och bygga om – allt.

Problemen har handlat om allt från säkerhetsproblem (buggar) till belastningsproblem. Jag har dessutom irriterats över att så många galleri-lösningar antingen är tämligen hopplösa att konfigurera. Det är för mycket inställningar, för krångligt eller så kan jag inte riktigt designa gallerierna som jag vill. Så då bygger jag ett eget galleri – så som jag vill ha det.

Därför håller jag på och bygger om – alla gallerier och jag byter sortering så att det blir färre album att hålla reda på. Jag har kommit en bit på väg och hunnit att få in en del bilder. Det finns ett helt nytt galleri också – med julbilder, bakgrunder för din iPhone.

Jag hopppas att få allt klart och på plats under de närmaste dagarna.

Tack för ert tålamod!

DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish