Ursäkta röran vi bygger om

av | nov 27, 2021 | Om Macken

Efter problem med Magasin MACKENS gallerier så har jag beslutat att helt enkelt skrota den nuvarande lösningen och bygga om – allt.

Problemen har handlat om allt från säkerhetsproblem (buggar) till belastningsproblem. Jag har dessutom irriterats över att så många galleri-lösningar antingen är tämligen hopplösa att konfigurera. Det är för mycket inställningar, för krångligt eller så kan jag inte riktigt designa gallerierna som jag vill. Så då bygger jag ett eget galleri – så som jag vill ha det.

Därför håller jag på och bygger om – alla gallerier och jag byter sortering så att det blir färre album att hålla reda på. Jag har kommit en bit på väg och hunnit att få in en del bilder. Det finns ett helt nytt galleri också – med julbilder, bakgrunder för din iPhone.

Jag hopppas att få allt klart och på plats under de närmaste dagarna.

Tack för ert tålamod!

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian