Premiär för ny avdelning på Magasin MACKEN – Boktipset

av | nov 1, 2021 | Om Macken

Magasin MACKEN har skrivit om böcker, boktips, flera gånger tidigare och nu samlas alla boktips i en egen avdelning – under Nöjesavdelningen så att det ska bli lättare att hitta.

Den nya avledningen innehåller boktips både traditionella böcker och ljudböcker. Premiären innebär också att det kommer fler boktips framöver och med tätare intervaller. Jag kan inte lova att hinna läsa allt som gör nytt lika lite som att jag kan lova att komma med boktipsen först – men det kommer boktips, det kan jag lova.

Boktipset

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian