Det började i slutat av oktober. Plötsligt började det att dyka upp nya gym och Pokéstops och hela processen med att förslå och få in nya  platser i spelet såg ut att både vara mer omfattande och gå snabbare. Det visade sig vara en bugg och en del av de nya platserna kan nu komma att raderas, skriver Niantic i ett inlägg på Twitter.

Totalt sett så handlar det inte många nya platser men i mindre städer så har spelarna kunnat hitta flera nya nya platser som snabbt tillkommit inom bara några veckor. I normalfallet så tar det relativt lång tid i en process där nya platser ska lämnas in och föreslås, utvärderas av andra spelare innan det kan bli dags för att lägga in ett stopp eller ett nytt gym.

Utvärderas

Nu kommer alla de nya platserna att utvärderas av Niantic vilket betyder att sannolikt kommer några av dem att plockas bort medan andra kommer att vara kvar i spelet. Alla de nya platserna ledde till diskussioner och spekulationer bland spelarna utan att Niantic (som vanligt) kom med något besked om varför det plötsligt tycktes vara betydligt lättare och snabbare att få nya ställen godkända. När användare användare på Reddit kontaktade Niantic och ställde konkreta frågor så var det tyst vilket antyder att hela processen med att föreslå och utvärdera nya platser för gym och Pokéstops till stora delar är i det närmaste helt automatiserad.

Nu återstår att se vilka platser som får vara kvar och vilka som försvinner.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x