Tricket som sparar batteri i Pokemon GO

Tricket som sparar batteri i Pokemon GO

 

Pokemon GO använder både din GPS, Wi-FI och skärmen fullt ut och spelet är en batterislukare av rang men det finns ett trick som sparar en massa batteri och som gör att du jaga figurer betydligt längre.

I inställningarna finns ett batterisparläge och om du aktiver det så släcks skärmen om du håller din iPhone upp och ned. Spelet fortsätter att fungera och du kan jaga vidare med släckt skärm och om en figur upptäcks så säger din iPhone till genom att vibrera.

. Slå på batterisparläge
. Vänd på din iPhone
. Skärmen släcks och du sparar batteri

Slå sedan på mörkt tema i din iPhone så sparar du ännu mer batteri.

Klart!

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x