Tiny Wings, den lilla småklumpiga fågeln som ville flyga men som hade för små vingar blev snabbt en viral succé när spelet lanserades 2011. Nu har spelet landat på Apple Arcade och det är fortfarande lika smittsamt och roligt.

Spelet är enkelt – vik in vingarna för att ta fart, flaxa när du är uppe i luften. Sen gäller det att ta fart i gupp och nedförsbackar och klara av en bana så snabbt som möjligt. Du tar dig vidare genom att klara av banorna, kommer till en ny ö med nya banor.

Poäng

Nu handlar inte allt om att bara flyga och flyga snabbt – du ska samla poäng också. Det gör du på samma sätt, in med vingarna, ta fart, flaxa i luften och ta dig allt högre upp i luften. Som sagt – enkelt spel och fantastiskt roligt.

Tiny Wings – Apple Arcade

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian