Crossy Road är inget nytt spel. Det lanserades redan 2014 och blev snabbt en succé. Nu finns en uppdaterad version på Apple Arcade och spelet går fortfarande ut på att hjälpa en höna även vägen, i tät trafik, oskadd.

Crossy Road+ är i grunden ett enkel spel, och vaneframkallande. Du står vid sidan av en tätt trafikerad väg och du ska ta dig över. Jo, det var så sant – du är en höna. Här och var mellan bilarna så finns ett litet utrymme innan nästa bil kommer så du kan hoppa framåt, hoppa undan bilarna och ta dig över. Vartefter du klarar dig undan bilarna, lyckas att korsa vägen så kommer nästa väg, nästa ström av trafik och det blir allt svårare att komma över.

Samla

Vartefter du klarar nivåerna så kan du även samla retor-prylar och du kan byta figur också. Du behöver inte spela som höna nämligen.Du kan spela som häst, älg eller som dinosaurie. Det behöver inte heller vara bilar som du ska undvika. det kan du välja och ändra på det också om du vill. Crossy Road+ är ett enkelt, roligt spel som även de minska kan spela men spelet blir snabbt svårare, allt rör sig snabbare så det är kanske inget spel för de yngre spelarna. Crossy Road+ blir lite för svårt ganska snabbt nämligen. Det här är också ett spel som fungerar lika bra i din AppleTV som i din iPad eller iPhone. Med Apple Arcade så kan du också spela – överallt och dina resultat synkas med alla dina andra Apple-prylar.

 

DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish