blank

LEGO Star Wars Battles har allt, musiken, alla figurerna, ljudeffekter, lasersvärden och till och med, och såklart, Darth Vader.

Fast det är ju LEGO, allting, och det är inte lika våldsamt som i filmerna. Det är som sagt LEGO och det som började som lite lätt skrattretande med filmer och spel är nu en egen genre och det ska tilläggas – allt annat än skrattretande för LEGO är noga med vart varumärket dyker upp. Det ska vara kvalitet och LEGO Star Wars Battles är ingen undantag. Det är ett välgjort spel som kommer att bjuda på massor av god underhållning för den som gillar just den här typen av spel.

blank

Nivåer

Trots att LEGO Star Wars Battles i grunden är ett nivåspel där du avancerar uppåt i graderna så känns inte spelet som ett som ett klassiskt plattformsspel. Det är bättre än så i ett spel där du ska attackera och erövra baser, ett mer utbyggt och mer avancerat och sofistikerad Tower of Defense om du så vill. LEGO.spelen har också sin alldeles egna ton med inslag av värme och humor där utvecklarna ich LEGO till och med kan driva med den aktuella genren en smula., inte så mycket så att det blir parodi utan det görs med kärlek och värme.

Mörka sidan

Du spelar både som den mörka sidan och som hjälte (Luke Skywalker) så det lönar sig att se till att båda sidorna utvecklas, skaffar sig belöningar och hålls i bra kondition. Du måste ha lite sinne för strategi för du ska placera ut dina trupper och dina torn, du har flera olika torn att välja mellan, för att slå ut den basen som du anfaller. Spelet startar på en rätt låg nivå och blir sedan svårare och mer avancerat över tid så även om det ör mycket att hålla reda på inledningsvis så är nivån, svårighetsgraden enkel och låg i början.

LEGO Star Wars Battles – Apple Arcade

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x