blank

Lucky Pokémon är en Pokémon som det kostar mindre att utveckla och det ären Pokémon som du kan få, slumpmässigt, när du byter Pokémons men det finns ett garanterat sätt nu.

Byter du en Pokémon som är äldre så ökar dina chanser och är fångad under juli och augusti 2016 så är den garanterad att bli en Lucky Pokemon om du byter den.

Enjoy Guaranteed Lucky Pokémon!

Trainers,

How many Lucky Pokémon do you have so far? Professor Willow has unearthed another discovery related to the nature of Lucky Pokémon, and now trades that result in Lucky Pokémon are more beneficial to both Trainers!

The nature of Lucky Pokémon remains the same: the more time a Pokémon spends in a Trainer’s Pokémon storage, the higher its chance of becoming a Lucky Pokémon when traded. Starting now, if you trade a Pokémon that has spent time in a Trainer’s Pokémon storage since July 2016 to August 2016, it is guaranteed to become a Lucky Pokémon!

Plus, Lucky Pokémon that result from a trade will be more powerful than ever before! Lucky Pokémon will still require less Stardust to power up, so your new Lucky Pokémon can quickly become much stronger!

If you and your friend have received 10 or more Lucky Pokémon, the guarantee won’t be in effect, so keep that in mind! Now is the perfect time to bring old friends back to Pokémon GO and work together to complete your Kanto Pokédex!

So best of luck, Trainers! Stay safe, and happy exploring!

—The Pokémon GO team

 

Niantic

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x