blank

Epic Games har deklarerat att de tänker överklaga domen och fansens reaktion kanske inte i alla delar vari den förväntade. Det finns en växande skara spelare som är närmast ursinniga över att Epic Games succé Fortnite inte finns för mobila enheter.

Epic Games har begärt, och naturligtvis gjort det offentligt, att deras konto, utvecklarkonto, ska återställas så att de kan lansera Fortnite för iOS, på nytt. Apples iskalla svar är att Epic Games kommer tillbaka till App Store de Epic Games väljer att följa det avtal Epic Games har skrivit under.

Spela

Det finns alltså lite eller ingenting som tyder på att Fortnite kommer att dyka upp vare sig i Google Play eller App Store. Det innebär att Fortnite inte finns för de stora mobila enheterna.

En växande skara spelare har nu tröttnat på Epic Games och stämningen är inte riktigt densamma som när den här tvisten inleddes.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x