För många som gillar betting och att lägga en slant på favoritlagets match då och då så har betting med Trustly blivit ett populärt spelalternativ. Det svenska It-företaget Trustly som är under tillsyn av Finansinspektionen lanserades på marknaden 2008 och har sedan dess vuxit i raketfart.

Trustly erbjuder direkta betalningslösningar mellan konton vilket gör att alla som gillar betting på sport- och events kan göra sina inbetalningar på ögonblicket precis som man även kan få sina vinster utbetalda tillbaka till sitt vanliga bankkonto lika snabbt.

Det är ännu inte alla spelbolag som kan erbjuda Trustly som betalningslösning så om det skulle vara ultrasnabba in- och utbetalningar som lockar en, ja då bör man som alltid först se över vilka spelbolag som man erbjuda Trustlys tjänster innan man öppnar sitt spelkonto.

En ytterligare stor bidragande faktor till att intresset för att använda sig att Trustlys betalningslösningar växer så att det knakar beror även på den stora säkerhet och trygghet som tjänsten innebär. Du får alltid verifiera dig med ditt Bank-ID och din säkerhetskod innan du väljer att göra en in- eller utbetalning och på så vis så är det alltid du själv och ingen annan som kan genomföra tjänsten.

Livespel ökar stort

En speltjänst som ökar stort för varje år som går är möjligheten att kunna spela live. När man spelar livespel så spelar man på en match- eller event som avgörs i realtid.

Här finns mängder av olika spelalternativ att välja och vraka mellan och där man inte så sällan har möjligheten att även kunna streama matchen- eller eventet direkt när man också är inloggad på sitt spelkonto hos sitt valda spelbolag.

En fördel som man har av att samtidigt kunna se matchen- eller det event som man har lagt en slant på är också att man med ett analyserande öga bättre kan förutse vad som skall hända och ske och sedan lägga sitt spel efter vad man tror kommer att hända.

När det gäller fotboll, som också är världens största sport utan konkurrens, så finns vanligtvis också ett spelutbud att tillgå som är helt enormt stort.

Allt från vilken spelare som kommer att göra nästa mål i matchen till hur många hörnor eller gula- och röda kort som kommer att utdelas i matchen är bara några av alla spelalternativ som det ofta finns att välja mellan.

Även om man har en stor fördel av att kunna analysera en match som man tittar på samtidigt som man lägger de spel som man önskar så ökar såklart också samtidigt spänningen med att kunna njuta av att se matchen spelas. 

DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish