blank

Wurdweb är ett spel med ord, du ska hitta ord, koppla ihop ord och bygga ord – på engelska. Det här är ett grafiskt mycket nedtonat och enkelt spel där du kan träna din engelska och se vilka ord du kan och kommer ihåg.

Wurdbweb är ett korsordsspel där du bygger ditt eget korsord och du ska placera in föreslagna ord och bygga en slags ordflätor – korsord. Det finns olika svårighetsgrad – du kan välja ett läge där det bara finns en enda lösning sedan finns ett läger per vecka eller per månad. Du kan även generera upp slumpvalda korsord.

Rent

Wurdweb är kliniskt rent. Befriande rent ska sägas för här handlar det om ord och bokstäver. Här finns inga störande inslag, minimalt med animeringar och saker som rör på sig. Du kan, utan störningar, ha fullt fokus på orden. Jag ska erkänna att det känns väldigt befriande att spela ett spel som inte utger för att vara eller erbjuda något annat än det som visas. Det är småklurigt, ger dig chans att putsa på skolengelskan och Wurdweb erbjuder åtskilliga timmar av rent och skärt nöje.

 

Wurdweb – Apple Arcade