Macken spelar: Super Leap Day – ett spel där du ska hoppa runt bland nivåerna

av | aug 7, 2021

Super Leap Day är ett plattformsspel där du ska hoppa runt bland nivåerna och i princip så behöver du bara hålla reda på en enda knapp – för att hoppa.

Din figur rör sig automatiskt och när figuren går in i ett hinder, en vägg eller liknande så vänder den. Sen handlar resten om att hoppa, uppåt, och samla saker på vägen. Ibland kand et löna sig att hoppa ned i en kista, ibland över eller upp genom ett rör. Du ska hur som helst uppåt i varje bana och du kan bara spela en bana per dag. Du kan spela gamla banor om du vill men en poäng med spelet är en bana per dag.

Plattformsspel

För att vara ett klassiskt plattforms- och nivåspel så är Super Leap Day ett riktigt roligt, underhållande och klurigt sådant. Du lär få prova en del banor flera gånger innan du lyckas och även om det ”bara” handlar om att hålla freda på en enda knapp.

Super Leap Day – Apple Arcade

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian