blank

Super Leap Day är ett plattformsspel där du ska hoppa runt bland nivåerna och i princip så behöver du bara hålla reda på en enda knapp – för att hoppa.

Din figur rör sig automatiskt och när figuren går in i ett hinder, en vägg eller liknande så vänder den. Sen handlar resten om att hoppa, uppåt, och samla saker på vägen. Ibland kand et löna sig att hoppa ned i en kista, ibland över eller upp genom ett rör. Du ska hur som helst uppåt i varje bana och du kan bara spela en bana per dag. Du kan spela gamla banor om du vill men en poäng med spelet är en bana per dag.

Plattformsspel

För att vara ett klassiskt plattforms- och nivåspel så är Super Leap Day ett riktigt roligt, underhållande och klurigt sådant. Du lär få prova en del banor flera gånger innan du lyckas och även om det ”bara” handlar om att hålla freda på en enda knapp.

Super Leap Day – Apple Arcade