Nu försvinner Wizards Unite från Magasin Macken

av | jul 28, 2021

Wizards Unite har plockats bort från Magasin Macken. Det är ett spel som jag inte spelar aktivt längre och det är också ett komplext och avancerat spel i det att det utespelar sig i Harry Potters värld med namn på saker och hänvisningar till en komplex magisk värld där det gäller att alla saker ska ha rätt namn.

Under lång tid så stod Wizards Unite i det närmaste helt still vad gäller utvecklingen av spelet. Niantic meddelade att de jagade buggar och även om det arrangerades event och andra saker i spelet. Nu har Niantic kommit igång igen men det är ett spels som jag har slutat att spela.

Bevaka

Till det kommer alltså svårigheterna att bevaka och skriva om hela Harry Potters värld med alla namn, hänvisningar och ovanpå det – svårigheter att hänga med i vad saker kallas på engelska repetitive svenska. Det är ett spel som det är svårt att bevaka och skriva om helt enkelt. Då Magasin Macken är en manusredaktionen så tvingas jag prioritera och därför strykas Wizards Unite och plockas bort.

Det finns andra som bevakar spelet mycket bättre, som kan mycket mer om som framför allt spelar Wizards Unite. Tidigare publicerade texter går att söka fram då de finns kvar i Magasin mackens arkiv men texterna finns inte via menyn och avdelningen, Wizards Unite har nu stängts.

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian