blank

Doodle God Universe har funnits för andra plattformar ett tag och det finns även varianter av spelet där du är Gud och du ska styra och hålla koll på ditt universum.

Först måste du dock bygga det, ditt universum, och det göra du med fyra element och lite strategi kombinerat med färdigheter i att pussla. Genom, att kombinera eld, jord, vind och lyft så kan du skapa ytterligare saker så som metall, ånga och sand och med dem så kan du – ja, du fattar. Du ska bygga saker, skapa saker och bygga ditt universum. En del är logiskt medan annat är helt slumpmässigt så det kan bli en del tid med att prova sig fram innan du fått ihop det du vill. Över tid kommer du att kunna bygga alltmer komplexa saker som hus, vägar, skyskrapor och även Internet.

Ny version

Den första versionen av spelet kom redan 2010 då Joybits lanserade den första versionen. Sedan dess har det som sagt kommit en rad varianter och Doodle God Universe är en ny version, för Apple Arcade med ny grafik, en del nya funktioner och nya ljud. För dig som gillar Minecraft, Sim City och liknande spel så är Doodle God Universe ett riktigt bra spel i sin genre. Det bygger på ett lugnt tempo, lite eftertanke, en del slump, en del logik och en och annan överraskning.

 

Doodle God Universe – Apple Arcade

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x