blank

Nu har Angry Birds Reloaded landat på Apples speltjänst Apple Arcade och det kan konstateras direkt – det är fortfarande lika roligt att spela med de arga fåglarna.

Efter en tids stiltje så har nu flera riktigt bra spela lanserats på Apple Arcade – Angry Birds Reloaded räknas in bland dessa. Alla som spelat med de arga fåglarna vet vad spelet går ut på. Du ska skjuta olika fåglar med slangbella för att pricka gröna grisar som gömmer sig bland stenar, glas och trä.

Succé

Angry Birds gjorde succé när de första spelen lanserades av finska Rovio i december 2009. Sedan dessa har det kommit mängder av uppföljare, nya spel, tillägg till befintliga spel och det har blivit animerade filmer, tv-serier och det finns äventyrsland med fåglarna som försvar sina ägg mot tjuvaktiga gröna grisar.

Angry Birds Reloaded följer samma koncept som många av de övriga spelen. Du tilldelas ta gäng fåglar, har ens Langeland och nu gäller det att pricka rätt så att du kommer åt alla grisarna. Det är snabbt mycket vanebildande på gränsen till smittsamt.

Angry Birds Reloaded – Apple Arcade

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x