blank

Alto’s Odyssey: The Lost City är historien och spelet om Altos och hans vänners jakt och sökande efter den förlorade staden.

Det här är ett stort plattformsspelet med mängder av nya nivåer där du ska hitta saker, rätt saker för att ta dig vidare. Det startar relativt enkelt och blir sedan allt svårare ju fler nivåer du tar dig förbi.

Till din hjälp har du vänner, sex vänner alla med olika personligheter, attityd och förmågor. De kan komma väl tipp pass eftersom du ska klara dig igenom olika miljöer, olika omgivningar och det med olika farkoster, även ballong.

Stort spel

Det här är ett stort spel, både vad gäller grafik, nivåer och funktioner. Det är välgjort, väl genomtänkt med funktioner som gör att du kan spela det med alla din Apple-prylar (iCloud). Det här är ett av de mest omtalade spelen och säkert ett av de mest efterlängtade selen också på Apple Arcade – ladda ned det och spela så förstår du varför. Det här är ett riktigt bra spel nämligen.

 

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x