blank

Nu kommer uppgifter om en Nintendo Switch Pro, en ny uppdaterad handhållen enhet med bättre prestanda än den nuvarande modellen.

Enligt Bloomberg så kommer ett meddelande, en bekräftelse på att det kommer en ny uppdaterad modell inom kort. Sedan kommer den nya enheten att lanseras och släppas ut i butikerna under september månad.

The new console, likely to be priced higher than the $299 original, may be announced ahead of the E3 conference starting June 12 to allow publishers to showcase their full range of Switch games at the global event, the people said, asking not to be named because the plans are not yet public. It will be sold alongside the $199 Switch Lite, with the standard Switch phased out over time.

Bloomberg

Den nya enheten ska ha en ny, snabbare processor, en skärm (4K) med högre upplösning, bättre bild. Den tidigare modellen kommer att fasas ut till förmån förr den nya modellen. Nintendo Switch Lite blir kvar som modell kan tilläggas.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x