blank

Niantic har uppdaterat det som kallas ”Game Master File” – den fil som styr Pokémons och en rad andra saker i spelet. Uppdateringen har snappats upp av Pokéminers och innehåller i uppdateringen avslöjar flera nyheter i spelet.

Kom nu ihåg att då detta är insamlad data, ännu ej aktiverade funktioner och grafik vilket betyder att Niantic kan välja att aktivera och lansera eller så välja att inte göra det.

Shadow Pokémon

Till att börja med så har en rad Pokémons förberetts för att de ska kunna dyka upp som Shadow Pokémons i spelet.

blank

Tangela, Horsea, Snubbull, Torchic, Poochyena, Makuhita, Starry, Bidoof och Skorupi kan komma att dyka upp som nya Shadow Pokémons och då detta är, ska vi kalla dem mindre Pokémons, så är det sannolikt att detta är Pokémons som kommer att lämnas kvar av ”grunts” – alltså inte ledarna för Team Rocket. Nya Shadow Pokémons skulle tänkbart kunna dyka upp i samband med Luminous Y eventet.

  Pokéminers

Mega

Mega Altaria har också uppdaterats (stats) som en förberedelse inför då figuren dyker upp i raider i spelet.

blank

Utöver det så har några Pokémons uppdaterats med lite förfinad grafik, korrigeringar av poser och hur de står, inga stora saker. Det som skulle kunna vara intressant för spelare är att bygga upp ett bra lager av Swablu Candy under Community Day som sedan kan använda för att utveckla och maxa en Altaria. Tyvärr är nu Altaria, inte ens som mega, en särskilt bra Pokémon – särskilt användbar men det är en Fairy Pokémon och i rätt sammanhang skulle den kunna vara ett mer än anständigt vapen.

Ut och jaga nu och spela säkert – håll avstånd!

 

3 2 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x