blank

Luminous Legends X-eventet startar idag, 10.00 och rullar på till den 17 maj. Under eventet kommer fyra nya Pokémons att dyka upp i olika sammanhang. Här har du all information du kan behöva – som nedladdningsbar grafik så att du kan ha den med dig när du är ute och spelar.

Start: 4 maj, klockan 10.00
Slut: 17 maj 08.00

Inslag

 • Xerneas dyker upp i T5-raider. Den här  Fairy-type Legendary Pokémon kommer från Kalos regionen, vars horn ska skina i sju olika färger.
 • Spritzee, Swirlix och Goomy är också nya Pokémons. Spritzee och Swirlix dyker upp i det vilda, oftare, tillsammans med andra Dragon- och Fairy-typer – Dratini, Ralts, Bagon, Cottonee med flera. Har du tur så kan du hitta en Shiny Goomy.
 • Rainy Lure Modules kommer i spelet. Denna Lure kan användas i regnigt väder för att locka fram Water-, Bug- och  Electric-typer Pokémon. Är du i närheten av ett stopp med en aktiv Rainy Lure Module så kan du utveckla Sliggoo (Goomy) till Goodra. Du kan även utveckla Sliggop i regnigt väder
 • Avsluta Timed Research för att få en chans att möta/fånga Fairy-typer – Spritzee och Swirlix. Du kan även få en Rainy Lure Module och andra belöningar.
 • 7 km Eggs: Cleffa, Igglybuff, Azurill, Gible, Swirlix och Spritzee.
 • Psychic-, Dragon- och Fairy-typer så som Galarian Ponyta, Alolan Exeggutor, Xerneas med flera dyker upp i raider.
 • Event-exklusiva Field Research uppgifter lever till möten med  Psychic-, Dragon- och Fairy-typer Pokémon – Galarian Ponyta, Gible, Spritzee och Swirlix.
 • Event-exklusiva AR Mapping leder till – Galarian Ponyta!
 • Dragonite och Salamence kan lära sug speciella attacker under detta event. Utveckla Dragonair eller använd en Charged TM på en Dragonite ger Draco Meteor. Utveckla en Shelgon eller använd en Charged TM på Salamence ger Outrage.

 

blank

Andra delen

I den andra delen av eventet så kan låsa upp extra belöningar (tillsammans med andra spelare)  genom att fånga Fairy-typer. Från den 4 maj 10.00 till tisdag den 11 maj 08.00 så rullar den belöningsdel. Fångas det 500 million Fairy-typer – totalt under den perioden så delas det ut speciella bonusar från den 11 maj klockan 10.00

 • A 3× Catch XP bonus för resten av eventet
 • Pancham Dyker upp i spelet, ny Pokémon, för resten av eventet
 • Har du tur så kan du fånga en Shiny Galarian Ponyta som också kommer att finnas kvar efter det att eventet är avslutat.

 

blank

Grafiken är gjord av Leekduck.com

Ut och jaga nu och spela säkert – håll avstånd!

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x