blank

Det är förmodligen höjden av bekvämlighet och lathet att sitta hemma i soffan och fiska (som flugfiskare) men i alla fall – Magasin Macken har testat Ultimate Fishing Simulator för Nintendo Switch.

I spelet så kan du välja mellan en rad fiskevatten och även fiskar. Du kan även välja fiskeutrustning och till hjälp har du det du ser, kartor och sedan det viktigaste allt – dina fiskekunskaper. Spelet går ut på att fånga så mycket fisk som du kan och sedan kan du välja att sälja fisken eller släppa tillbaka den. Pengarna kan du använda för att köpa nya saker och det du slipper tillbaka belönas med kunskap som du sedan kan använda för att låsa upp fler funktioner.

Svaghet

Här finns en viss svaghet i spelet – det finns ingen direkt och tydlig koppling mellan utrustning, bete och hur du fiskar. I verkligheten så är det mycket stor skillnad på var du fiskar, hur du fikar och vad du använder för utrustning. Det är helt av görande att välja rätt bete och faktiskt veta hur fisken lever, uppträder och hur den reagerar. Det har inte riktigt samma utslag i spelet, tyvärr.

Nu ska detta tas för vad det är – ett spel och en simulering med de uppenbara begränsningar som följer av det. Kanske skulle spelet inte kallas ”Ultimate” för det är inte det ultimata spelet och simuleringen. Det är ett helt okej spel som du just nu, i skrivande stund, kan köpa för blod 20 kronor i Nintendos butik och det priset är spelet definitivt värt.

Ultimate Fishing Simulator

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x