blank

The Last Campfire är ett vackert spel, ett pusselspel där du ska klura ut hur du tar dig förbi hinder och kommer vidare i jakten på ljuset för att lysa upp dina värld och för att visa vägen för andra, som kommer efter dig vilken väg de ska ta.

Spelet går ut på två saker – ta dig vidare och sedan utforska din omvärld, hjälpa andra och på så sätt vara en slags vägvisare för andra, så att de kommer visare. The Last Campfire är ett spel med massor av värme, omtanke och det är därför att av de bästa spel som finns på Apple Arcade just nu.

Vackert

The Last Campfire är inte bara ett spel som är ovanligt vackert när det kommer till grafiken, animeringarna och hela designen – det är också ett spela som uppenbarligen krävt en hel del planering och inte minst – massor av hjärta och kärlek till den bärande historien. Det är genomtänkt, klurigt, och vartefter du klarar av utmaningarna, löser pusslet så blir spelet allt svårare – du ställs inför alltmer komplexa utmaningar.

Spelet är på engelska men med en vuxen som bisittare så är det ett utmärkt spel, lagom klurigt, lagom skrämmande (bland), eller kanske mer spännande än skrämmande. Din har hjälp av en berättarröst som förklarar det du ser ich som hela tiden hjälper dug vidare. The Last Campfire är ett riktigt bra spel som är ett exempel på att dataspel inte alls behöver handla om våld, fiender ich strider. Det han handla om något så enkelt, viktigt ich vackert som att finnas där för andra – hjälpa andra. Du hittar The Last Campfire. på Apple Arcade.

The Last Campfire – Apple Arcade

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x