Nu hittar du underavdelningar för alla Magasin Mackens tips för iPhone, Apple Watch, Mac och iPad. Alla färska tips, de senaste årens tips finns i egen avdelning.

Under åren så har det blivit massor med tips för iPhone, Mac, iPad och Apple Watch. Nu är det en så stor avdelning att det är dags att göra något så att det blir lättare att hitta så från och med idag finns tipsen uppdelade i egna avdelningar – iPad, iPhone, Mac och Apple Watch.

Sorteras

Tekniskt så sorteras alla inlägg (alla tips) även in i de överordnade avledningen. Detta för att se till att tipsen finns sökbara och indexerade både i Tips & Råd och i den egna avledningen. Det även för att slippa ha flera rutor med nya inlägg på förstasidan. Där visas fortfarande nya inlägg, nya tips och råd, i samma block som tidigare.

Menyn är också uppdaterad och kompletterad med de nya avdelningarna.

DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish