blank

blankDet finns en kategori tillägg för iOS som jag aldrig kommer att installera – alternativa tangentbord. Anledningen är enkel – med full access så kan den som skapat tangentbordet läsa allt, och jag menar verkligen allt det du skriver.

Därför kommer jag inte att ens testköra tillägget för Poké Genie som är ett nytt tillägg för tangentbordet och jag kommer inte heller att prova eller recensera något av de övriga tangentborden av samma skäl. Detta är en typ av tillägg för iOS som jag är förvånad över att Apple överhuvudtaget släppt igenom men det hänger sannolikt samman med att det finns en typ av tangentbord som många Android-användare är vana vid från Googles ekosystem – sliding tangentbord där du drar fingrar mellan tangenter för att skriva.

Samla in

Jag avråder å det bestämdaste att installera alternativa tangentbord, inte ens med begränsad access, därför kommer jag inte heller att testa eller recensera program eller appar av den typen. Det är inte detsamma som att jag tror att utvecklarna sitter och samla in din information utan därför att de kan göra det. För att vara extra tydlig, så att ingen missförstår – jag använder fortfarande Poké Genie och det är den app som jag rekommenderar för att hålla koll på dina Pokémons. Jag använder bara inte appens extra tangentbord.

Det bör inte du göra heller.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x