blank

Med start idag så börjar bygget av Magasin Macken – en blogg som ska ta formen av ett digitalt magasin (är det tänkt). I en första fas ingår att nya, kommande texter kommer att få ett delvis nytt utseende. Tanken är att försöka att skapa ett mer magasins-liknande utseende.

Nu klockan 12.00 publiceras speltips plockade från Apple Arcade – Apples speltjänst i form av trailers presenterade på ett helt nytt sätt (nytt för Magasin Macken). Det är ny design och en ny teknisk lösning som jag hoppas ska fungera och att ni som läsare uppskattar både innehåll och designen.

Ny design

Senare klockan 15.00 kommer också en ny spelrecension i ett lite nytt format. En annan design helt enkelt. Se nu allt det som kommer framöver som en test. design handlar ibland (ofta) om att prova sig fram och när det gäller Magasin Macken så är det flera krav som ska vägas mot varandra – inte minst får designen inte bli för avancerad så att det tar alltför lång tid att publicera texter.

Hur som helst – nu börjar Magasin Macken ta form och under de kommande veckorna kommer en del avdelningar att byggas ut, byggas om och anta en lite annorlunda form.

Häng med på resan och som vanligt gäller – alla åsikter, synpunkter och tips mottages mer än tacksamt!