blank

I Spyder så är du Agent 8 – världens listigaste superagent och din uppgift – rädda världen naturligtvis. Jo, det var en sak till – du är en robot, en spindel.

 

Spyder ställer krav på fantasi, kreativitet – du måste vara finurlig och klurig för det handlar om att använda olika saker som kommer i din väg för att låsa pusslet och ta dig vidare i spelet. Nu är ju du världens mest sofistikerade robotspindel, liten, riktigt liten förvisso men du har en massa saker inbyggt som du kan använda.

Klassiskt

Spyder är så långt ett klassiskt, pussel, plattformsspel. Du ställs inför olika hinder och ska klura ut, eller prova dig fram för att ta dig vidare. Det finns massor av likande spel som bekant men Spyder har en tilltalande inramning – hur många spel talar brittisk engelska för att ta ett exempel?

Det är en också ett sött litet spel där du kan göra det en spindel kan göra – krypa upp längs väggar, ta dig fram upp och ned i taket och så vidare. en detalj bara – Spyder har sex ben, inte åtta som en spindel borde ha. Plattformarna, nivåerna är olika uppdrag där du också ska samla på dig saker som, kan vara bra att ha. Spyder är ett enkelt spel att komma igång med, har tillräckligt många olika nivåerna så att det inte blir tröttsamt (tråkigt) att spela och är relativt fritt från våld och skrämmande saker.

Spyder hittar du på Apple Arcade.

Spel: Spyder
Utvecklare: Sumo Digital
Finns på: Apple Arcade
Betyg:
blank