blank

Jag har uppdaterat ”sliders” i topp till en ny version – en funktion där du kan rulla fram det du vill läsa mer om själv.

Sliders I topp slutar alltså att rulla fram automatiskt utan du kan se de olika toppnyheterna i kanten, ute till höger, vilket är poängen. Det skapar en lite mera stilla Magasin Macken, du kan välja vad du vill läsa, hoppa över det du tycker är ointressant.

Mobilt läge

Du väljer helt enkelt.

Den nya funktionen fungerar dessutom utomordentligt mobilt – du kan dra med fingrarna nedåt för att scrolla igenom nyheterna och du kan scrolla uppåt för att hoppa tillbaka. Det är lite finslipning kvar i det mobila läget, främst för att få bättre kontroll på Googles mobila annonser. Något som jag jobbar på för att få till ett lite bättre utseende än det nuvarande.

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x