blank

Survival Z är ett klassiskt plattformsspel men ändå inte. Det är rätt traditionellt spel där du ska jaga zombies men ändå inte. Det är ett roligt, lättspelat spel där du jagar zombies. Det skiljer sig därmed lite från många andra spel – du kommer igång direkt.

blankDet är efter apokalypsen, den stora katastrofen, och du är en av få överlevare. Världens är full med zombies som har ett fokus – käka upp dig. Med hjälp av några få andra människor ska du ta dig till olika ställen och utföra olika uppdrag. Du kan hitta förråd på vägen där du kan fylla på med vapen och skydd och här och var finns även enkla sjukhus där du kan hämta krafterna. Survival Z är så långt ett ganska traditionellt spel.

Skjuter

Jag är själv ingen stor anhängare av den här typen av plattformsspel. Jag tycker att de snabbt blir lite för enahanda, lite för många upprepningar och de kräver också ganska mycket träning för att koordinera alla de knappar dom du ska trycka på – i rätt ordning – om du ska överleva. Tröskeln för att komma igång och spela blir för hög och första tiden handlar om att kunna springa, skjuta samtidigt och de uppdrag du ska utföra hamnar i skymundan.

Det blir en massa tränande på att hoppa, skjuta, springa, skjuta studsa och skjuta för att du överhuvudtaget ska ha en chans att ta dig vidare. I Survival Z skjuter du automatiskt. Se till att röra på dig, springa undan och sikta – det räcker. Det är ett lättare spel att spela, direkt, och det gör att dina uppdrag hamnar i fokus – det du ska göra och klara av. Du behöver med andra ord inte fokusera på att överleva utan du hinner fundera över vilken väg du ska ta, hålla koll på alla Zombies och du kommer att klara nivåerna.

Trailer

Du hittar spelet på Apple Arcade.

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x