blank

Little Nightmares II är inget trevligt spel. Det är en mardröm men det är också ett ganska roligt och utmanande spel. Du ska klättra, krypa och ta dig vidare och det kräver lite rapp samordning mellan dina fingrar så att du trycker på rätt funktioner i rätt ordning.

Little Nightmares II är I så måtto ett ganska klassiskt plattformsspel men ändå inte. Tonen är mörkt, nattsvart och medan du tar dig vidare så passerar du livsfarliga fällor, döda människor och du måste studera saker innan du försöker kommer vidare. Här finns rullande stenar, stockar och annat som kan döda dig. Här finns fällor som kan fånga dig och allt vilar i ett djupt mörker, utom den väg som det är tänkt att du ska ta dig fram längs. Den är lite mer upplyst än omgivningen.

Roligt spel

Vid sidan av den skrämmande, otäcka omgivningen så är Little Nightmares II faktiskt ett riktigt roligt spel. Det är fyllt av kluriga utmaningar som du måste klara av för att ta dig vidare. Du ska som sagt klättra, hoppa, krypa och springa för att klara dig undan alla faror. Är du osäker på om du ska köpa spelet så finns det som ett nedladdningsbart demo där du kan spela en stund och se om du gillar spelet och om det passar dig.

Spel: Little Nightmares II
Utvecklare: Namco Bandai
Pris: 350-400 kronor

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x