blank

Brittiska the Guardian har gått igenom marknaden för små, handhållna konsoler och rankar hela 20 av dem. De tre översta platserna upptas av Nintendos spelkonsoler och högst upp – Nintendo Switch.

The Switch is essentially the culmination of everything Nintendo has tried to do with gaming since 1989. It is convenient, intuitive and beautifully designed as a handheld device, but it also plugs into your TV and becomes a proper home console – in this way it combines the Game Boy, DS and Wii lineages into one wonderful product.

The Guardian

Ferrari

Noterbart är att svenska Gizmodo landar på en 20:e plats trots att den konsolen aldrig riktigt såg dagens ljus. Det slutade som bekant med en krasch med en svindyr Ferrari på Pacific Coast Highway. Pengarna som alla investerare hade skjutit till hade gått åt utan att någon konsol faktiskt lanserades.