blank

Monster Hunter Rise är nästa stora speltitel för Nintendo Switch-plattformen. Det är ett stort spel med för att vara Nintendo Switch fantastisk grafik och mängder av ljudeffekter. Det är ett spel i samman anda, lika stort, lika underhållande på klassisk Zelda Breath of the Wild.

Du är monsterjägare och din uppgift är att spåra upp och oskadliggöra olika monster – antingen genom att fånga dem men vanligaste genom att slå ihjäl dem. Till din hjälp har du två följeslagare, medhjälpare. Klarar du ditt uppdrag så får du belöningar, delar av monstret och du kan därmed avancera, skaffa dig allt bättre vapen och på det sättet avancera i graderna som monster jägare.

blankVackert spel

Det här är ett vackert spel hur märkligt det nu än kan låta med tanke på att det är monster som ska ge dig ut på jakt efter. Nintendo Switch som plattform har sina begränsningar. Prestandan i konsolen räcker inte till för hur avancerad grafik som helst men precis som Doom Eternal bevisade att det går att komma långt med optimeringar så är även Monster Hunter Rise ett bevis på att det går att skapa stora, vackra spel trots lite sämre prestanda.

Olika nivåer

Monster Hunter Rise kan spela på olika nivåer vilket alltid uppskattas av en så sporadiskt spelare som jag är. Jag kan komma igång, spela på en lite lättare nivå, överleva och klara mig och faktiskt lyckas att spela utan att hela tiden får börja om. Jag spelar helt enkelt för lite för att hinna med att öva upp några större färdigheter. Det blir någon timme här och där med alla andra spel ön Animal Crossing som jag spelar mycket ofta.

blank

Monster Hunter Rise är inget svårt spel. Du lär dig snabbt vilka knappar du ska trycka på, hur du ska ducka, hoppa och komma undan när monstren du ställs inför slår tillbaka – det för det gör de – ordentligt. det gäller att överleva och klara uppdragen så att du inte blir dragen på en enkel skottkärra och avpumpad vid spelet start igen om du misslyckas

Monster Hunter Rise släpps den 23 mars I år men det finns ett fullt ut spelbart demo att ladda ned innan dess.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x