blank

Det ska sägas direkt – detta är inte ett barntillåtet spel, inte på en enda liten fläck. Det handlar om ett brutalt, grafiskt våld kombinerat med ett språk som är allt annat än rumsrent. Det är också ett förbaskat roligt spel.

Det ska också tilläggas att trailern inte ger rättvisa åt språket. Det är betydligt grövre än i trailern.

Skjut på allt

I den mån det finns någon slags underliggande historia här så finns det monster överallt så skjut på allt, överallt. Ju mer destruktiv du är desto fler poäng lär du samla ihop,. eller poäng förresten. Strunta i dem också och skjut med allt du har på allt du ser.

Har du listat ut att detta inte är spel på nobelpris nivå är det helt korrekt. Det krävs inget annat än att springa runt, fixa vapen och sedan skjuta, om inte hela tiden så ofta, ihärdigt och länge. Det finns ingen intellektuell utmaning och det krävs ingen större fantasi eller strategiskt kunnande. Det här är ett ”skjuta-spel” med Duke Nukem – du kan spela som den figuren eller ”en annan figur”. Fast varför skulle du göra det? Spela som en annan figur när du kan spela som Duke Nukem.?

Obegripligt.

 

Ultravåld

Detta är ett stycke ultravåld, som huvudpersonen i A Clockwork Orange skulle ha sagt. Det är omoraliskt våld som underhållning, inte politiskt korrekt måhända men samtidigt – förbaskat roligt. Inlärningströskeln handlar om motorik och att kunna klicka på flera knappar samtidigt och parallellt.

Betyg

Spel: Bulletstorm – Duke Nukem Switch Edition
Utvecklare: Gearbox Publishing
Pris: 72 kronor, rea i eShop just nu (januari 2021)
Betyg:

blank


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x