blank

P3 Krim är en ny podd från Sveriges Radio med fokus på kriminalhistorier. Premiäravsnittet handlar om den uppmärksammade kidnappningen av en känd svensk artist där en av de misstänkta också är en känd svenska artist.

blankPå nyårsafton i år grips en av Sveriges mest kända rappare av polisen, misstänkt för människorov i april förra året. Då kidnappades en annan artist, fördes bort i flera timmar. Trots att brottsoffret inte vill samarbete med polisen så har sammanlagt 12 personer delgivits misstanke om brott och inblandade i kidnappningen.

Ny podd

P3 Krim är en helt ny podd från Sverige Radio med fokus på kriminalhistorier. Public Service satsar på en av de absolut mest populära ämnen inom hela podcast-branschen – kriminalhistorier. Då det bara finns ett avsnitt av P3 Krim så är det lite svårt att sätta betyg och se vart den här podden tar vägen. Första avsnittet är välgjort med intervjuer både med kännare av musikbranschen, den åklagare som ledde förundersökningen som hanterade åtalet.

P3 KrimAnmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här