blank

När Ben Stiller, John Shearer, Andy Samberg, Noah Hawley och Andy Siara samlas hos Apple för ett TV-projekt så är det en nyhet i sig. Det är kända, tunga namn inom film- och tv-produktion och när det dessutom handlar om en drama-komedi i Sci-Fi miljö så blir det ännu mer intressant.

Tanken är att det ska bli en film, skriver The Hollywood Reporter:

The project drew instant interest thanks to the buzz Palm Springs is generating this awards season. The movie, based on an original screenplay by Siara and starring and produced by Samberg, told of a man stuck in a time loop when attending a dreaded wedding. On Sunday, the movie was recognized at the inaugural Critics Choice Super Awards for best science fiction/fantasy movie, best actor in a science fiction/fantasy movie (for Samberg), and best actress in a science fiction/fantasy movie for Cristin Milioti.

Mycket mer än så är inte känt om projektet. Det finns inget namn som tillkännagivits, inget datum före premiär men som sagt – ett gäng tunga namn i ett och samma projekt är intressant.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x