blank

Spelet Among Us finns inte bara med i toppen i Nintendos eShop – Among Us finns med bland de mest nedladdade apparna och spelen även i Apples App Store.

Siffrorna kommer från AppFigures och gäller för USA och Among Us ligger högt i toppen även i den svenska delen av App Store.

blank

Among Us! ended a fantastic year by adding an estimated 48M new downloads in December. That’s its lowest month since taking off in August, but then again, it’s 48,000,000 new downloads. Most of which came through Google Play, which outpaces the App Store four to one.

Så här ser det ut i svenska App Store:

blank

Med andra

Among Us är ett spel som du spelar på nätet, tillsammans med andra. Du kan vara 4-10 spelare, samtidigt, och det är ett spel som utspelar sig ute i rymden, eller rättare sagt du ska förbereda ditt rymdskepp för avfärd, ut i rymden. Du ska samla ihop det du behöver men se upp för bedragare som försöker göra ditt jobb svårare.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

3 1 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x