blank

Sneaky Sasquatch är ett snällt litet spel där du är en busig Big Foot, Sasquatch. Du ska smyga dig förbi parkvakterna, knycka mat, godis och ställa till med trubbel.

Regeln är enkel – vad du än tar dig för så åk inte fast. Sneaky Sasquatch är ett grafiskt enkelt spel vilket ger det en speciell karaktär. Det är lite kantig stil och tillsammans med djur, natur och ljud så blir det ett lite annorlunda spel. Annorlunda i positiv bemärkelse för det här är inget avancerat, komplext eller svårt spel. Du kommer igång snabbt, ställs inför nya problem och du har en kompis, en tvättbjörn som hjälper dig.

Underhållande

Det här är ett spel som bygger på en bärande, bra och underhållande spelidé mer än på en massa effekter. I sin genre är det som sagt lite annorlunda på ett positivt sätt och det är ett positivt spel som du kan spela när du har lite tid över. Åk bara inte fast!

Betyg

Spel: Sneaky Sasquatch
Utvecklare: RAC7
Spelet finns på: Apple Arcade
Betyg:

blank


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här